Blog

De oplossing voor spiegel gladde trappen

Het is iedereen wel eens overkomen. Je loopt de trap op of af, met gladde sokken of misschien wel pantoffels, en binnen een fractie van een seconde lig je onderaan de trap. Vaak land je op je rug, schaaf je je arm helemaal open of maak je een harde val op je knie. Je kan hier dus dagen na de val nog serieus last van hebben! Als het aan ons ligt, overkomt niemand dit ooit meer. Het is namelijk een val die makkelijk te voorkomen is, namelijk met anti slip strips die je kan bevestigen op de trap, zo kan je dus nooit meer uitglijden en onderaan de trap eindigen!

Zelfkleven antislip trap strip van antisliprubbertape.com
Antisliprubbertape.com is een bedrijf gespecialiseerd in het maken en verkopen van antislip strips voor op de trap. Het is een eenvoudige strip die gemakkelijk op de trap bevestigd kan worden. Deze strip bevat een sterke lijmlaag, waardoor hij dus extra sterk is en lang mooi blijft. De strip is speciaal ontwikkeld zodat iedereen hem zelf aan zou kunnen brengen, zelfs als je twee linkerhanden hebt!

Aanbevolen: Antislip trap strip zwart bij Anti Slip Rubber Tape

Goed om te weten, antisliprubbertape.com heeft deze strip bedacht en ontwikkeld in samenwerking met de TU Delft. De strip is daardoor extra breed en dik voor de veiligheid, maar toch met een elegante uitstraling, zodat de trap er mooi uit blijft zien. Toch een wat ronder uiteinde? Of misschien een smallere strip? Dat kan ook! Er is namelijk speciaal gereedschap waarmee je je strip kan bewerken, zodat hij helemaal naar jouw smaak is. De set is compleet te koop, of je kan je eigen pakket met de losse onderdelen samenstellen.

Tip: Antislip trap strip wit bij Anti Slip Rubber Tape

Hoe moet je de strip toepassen?
Het belangrijkste is dat de trap een harde ondergrond heeft en goed ontvet is. Als dit het geval is, plakt de strip goed aan de trap vast. De lijmlaag van de strip kan tegen vocht, wat altijd goed is om te weten! Antisliprubbertape.com heeft speciaal voor het aanbrengen van de strip een filmpje opgenomen om te laten zien hoe het aan te brengen is. Het filmpje is zeer makkelijk te volgen en zowel vindbaar op de website als op YouTube. Twijfel je of de kleur mooi bij het interieur past? Op de website is het een mogelijkheid om een monster aan te vragen. Deze wordt geheel gratis naar je verzonden zonder enige bijkomende verplichtingen.

Reacties uitgeschakeld voor De oplossing voor spiegel gladde trappen