Blog

3 scenario’s waar het belangrijk is om een gekwalificeerde 24-uren slotenmaker te kennen

Als je buiten je huis of auto gesloten wordt, is de timing altijd het slechtst; vooral als je midden in de nacht buitengesloten wordt. De meeste mensen aarzelen eerst om een slotenmaker te bellen omdat er een extra kost aan verbonden is indien je na de uren belt maar je moet weten dat er 24-uren slotenmakers zijn die betaalbare en aanvaardbare tarieven aanbieden.

Niemand denkt echt na over slotenmakers tot ze zelf buiten hun huis of auto gesloten worden. Als dit jou ooit overkomt, is de beste person die je aan je zijde kan hebben een gekwalificeerde 24-uren slotenmaker die jou niet te veel zal aanrekenen op welk uur je ook zijn hulp inroept. Hier zijn vier vaak voorkomende scenario’s waar het belangrijk is om een goede 24-uren slotenmaker te kennen:

Je bent buiten je auto gesloten

Buitengesloten worden uit je auto is niet alleen een ongelofelijk gedoe, het kan ook gewoon gevaarlijk zijn, afhankelijk van je locatie; vooral als het gebeurt op een donkere en onbekende plaats. Goede slotenmakers begrijpen deze situatie maar al te goed en zullen snel bij je zijn om je veiligheid te verzekeren en je stressniveau laag te houden.

Een teken dat je met een goede slotenmaker te maken hebt, is als ze inschatting van de kosten maken over de telefoon. Zorg ervoor dat je een offerte hebt voor je de slotenmaker laat komen anders kan de factuur veel hoger zijn dan je verwacht.

Je bent buiten je huis gesloten

Dit gebeurt statistiek gezien vaker dan uit je auto gesloten worden. Je kan snel even naar buiten gaan om het afval weg te doen of de hond uit te laten en jezelf per ongeluk buiten het huis sluiten. Dit kan op elk moment gebeuren en een goede slotenmaker kunnen bellen zal alles veel gemakkelijker maken voor jou. Amateurslotenmakers of scammers kunnen je te veel aanrekenen, de sloten beschadigen, te lang erover doen om aan te komen of een combinatie van alle drie.

Je slot is beschadigd en kan niet meer gebruikt worden.

Dit is een van de slechtste dingen die eigenaars van kleine bedrijven kunnen overkomen aangezien dat betekent dat ze hun bedrijf niet meer kunnen afsluiten en het daardoor kwetsbaar is voor inbrekers. Een 24-uren slotenmaker kan het slot vrij snel herstellen of vervangen en het gebouw beveiligen.

Slotenmaker.mobi – de slotenmakers van Moordrecht

Reacties uitgeschakeld voor 3 scenario’s waar het belangrijk is om een gekwalificeerde 24-uren slotenmaker te kennen