Blog

Nooit meer een slechte nachtrust? Overweeg een boxspring

Als je al een matras hebt, is het mogelijk om deze te combineren met een boxspringbodem. Het is aan te raden dit alleen te doen als je matras nog in goede staat is, zodat je lichaam optimaal ondersteund wordt terwijl je slaapt. Kijk goed naar de maat die je nodig hebt zodat de boxspring zonder matras mooi aansluit bij de bestaande matras. Interessant is dat je boxsprings zonder matras in alle standaardmaten kunt krijgen. Bij een gerenommeerd bedrijf voor je matras en boxspring vindt je eenpersoons boxsprings zonder matras, maar ook twee- en tweepersoons boxsprings zonder matras.

Een innovatief systeem

Het systeem van boxsprings ook wel boxspringcombinatie of boxspringset genoemd is opgebouwd uit lagen. De bedbodem van een boxspring is de eigenlijke boxspring. Het bestaat uit een gewatteerde doos met binnenveren die veerkracht en ondersteuning bieden aan de bovenste lagen. Boven de boxspring worden één of meerdere binnenveringsmatrassen geplaatst, die zorgen voor de juiste lichaamsondersteuning tijdens het slapen. Daarbovenop kun je ook kiezen voor een matras topper, ook wel topper genoemd. Dit beschermt de matras en zorgt voor extra comfort.

Je boxspring bestellen

Je boxspring online bestellen zonder matras is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is naar de website van een matrassenwinkel webshop te gaan en in het menu de gewenste maat en vering in te vullen. Kies je voor een boxspring exclusief matras, dan heb je de keuze uit een boxspring of een platte boxspring. Wanneer je tevreden bent met je keuze dan plaats je een bestelling.

Boxspring zonder matras kopen

Boxspringbedden zijn comfortabele, luxe bedden die je bij matrassen winkels in verschillende modellen vindt. Naast complete boxsprings inclusief matrassen kun je kiezen voor een boxspring zonder matras. Een boxspring exclusief matras aanschaffen is een ideale oplossing als je nog een goede matras hebt maar wel van bedtype wilt veranderen. Een boxspring geeft je slaapkamer een moderne en elegante uitstraling. Gelukkig zijn boxsprings zeer betaalbaar en verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende soorten stoffering. Een boxspring zonder matras koop je eenvoudig online of via matrassenwinkels. Het enige wat je hoeft te doen is eenvoudig de maat van het bed te selecteren, te betalen en te wachten tot ze aan je deur worden geleverd.

Reacties uitgeschakeld voor Nooit meer een slechte nachtrust? Overweeg een boxspring