Blog

PVC Vloeren – Ontdek de voordelen bij Garant Vloeren

Denkt u eraan om een PVC vloer voor uw woning in Borne of de nabije omgeving te overwegen? Kies dan voor de kwaliteit van Garant Vloeren! Een PVC vloer is absoluut een slimme keuze, met tal van voordelen en een prachtige uitstraling. De PVC vloeren van Garant Vloeren geven uw huis de look van echt hout, beton of natuursteen! Bent u geïnteresseerd in een PVC vloer? Vraag gratis stalen aan en neem ze mee! Wilt u meer weten over onze PVC vloeren Borne of gratis stalen ontvangen? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.

Ontdek PVC vloeren bij Garant Vloeren

Een PVC vloer is een kunststof vloer met een gestructureerd oppervlak, dat lijkt op hout of tegels. De vloer is voorzien van een dunne slijtlaag en een PU (Polyurethaan) toplaag. De PU toplaag, een soort kunststof, wordt aangebracht ter bescherming van de vloer en zorgt ook voor de fraaie, matte uitstraling van de PVC vloer. De afkorting PVC staat voor polyvinylchloride, het materiaal waarvan de vloer is gemaakt. Nieuwsgierig naar de benodigde vierkante meters vloer? Wij komen gratis opmeten!

De voordelen van een PVC Vloer

Onze PVC vloeren zijn uitermate praktisch en geschikt voor diverse situaties. Ze zijn perfect te combineren met vloerverwarming en staan bekend om hun optimale warmtegeleiding. Daarnaast zijn PVC vloeren eenvoudig te onderhouden, slijtvast, sterk en zeer duurzaam. Deze vloeren gaan lang mee en hebben bovendien geluiddempende eigenschappen. Dankzij de vochtbestendigheid kunnen PVC vloeren in elke kamer van uw huis worden gelegd, zelfs in de badkamer.

Garant Vloeren biedt een uitgebreide keuze aan PVC vloeren, variërend in stijlen en kleuren. Voor elk interieur hebben wij een passende PVC vloer.

Ontdek onze merken PVC Vloeren

Bij garant Vloeren hebben we een breed assortiment aan PVC vloeren. Wij kunnen snel PVC vloeren leveren van de onderstaande merken. Heeft u een ander merk in gedachten of zoekt u iets specifieks? Laat het ons weten, we denken graag met u mee!

Reacties uitgeschakeld voor PVC Vloeren – Ontdek de voordelen bij Garant Vloeren