Blog

Een plissé hordeur op maat gemaakt

De meeste mensen zijn dol op de zomer en alhoewel deze periode in Nederland soms niet even lang en aangenaam is als in andere landen, genieten we altijd volop van het lekkere weer. Heerlijk in de tuin zitten met een welverdiend glas wijn in de zomerzon na een lange dag werken is voor veel mensen een ultiem genot. Door het relatief vochtige klimaat in Nederland betekenen warme temperaturen vaak ook een enigszins drukkende warmte met een hoge luchtvochtigheid.

Dit is een ideale situatie voor muskieten en andere vliegen. Om ervoor te zorgen dat je wanneer het afkoelt je je huis kan ventileren, is een hordeur een must. Met een plisse hordeur zoals die van Plissé hordeuren webshop zorg je ervoor dat je alle vervelende muskieten, motten en wespen buiten de deur houdt.

Niet alleen beestjes maar ook pollen blijven buiten

Wanneer je ‘avonds de lichten in huis aandoet zul je zien dat dit allerlei ongedierte aantrekt. Niet alleen door de lucht, maar ook over de grond kan het ineens heel druk worden binnen. Het probleem, is echter dat al deze beesten niet vanzelf weer vertrekken en overlast geven wanneer je bijvoorbeeld in slaap probeert te komen.

Een mot die aan het worstellen is in een lampenkap of een mug die langs je oren heen zoemt en je prikt zijn typische voorbeelden. Een plissé hordeur heeft echter nog meer voordelen, want door de kwalitatief fijne structuur van de hor, worden niet alleen beestjes tegengehouden, maar blijven ook pollen uit de lucht buiten de deur, waardoor je een stuk minder last hebt van allergische reacties en hooikoorts symptomen.

Een kwaliteits-hordeur op maat gemaakt

Plissehordeurenwebshop.nl is een gerespecteerde naam en zeer betrouwbaar op het gebied van hordeuren. De online webshop geeft de mogelijkheid om online een kijkje te nemen in het uitgebreide assortiment.

Het is daarnaast ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom in Gorinchem voor hij of zij die de hordeuren in de winkel wil zien. De installatie van de hordeur is zeer eenvoudig en er is bovendien de mogelijkheid om de hordeur exact op maat te maken, zodat deze ook gebruikt kan worden in openingen met een andere maat dan de standaardmaat van een deur.

Reacties uitgeschakeld voor Een plissé hordeur op maat gemaakt