Blog

Update Merken

Vanaf het allereerste begin van onze webwinkel Maison de Lyon voeren wij de collectie van PTMD. PTMD was direct enthousiast over ons concept webwinkel met landelijke woonaccessoires, had vertrouwen in ons en dacht mee over de te voeren lijn in onze webwinkel. PTMD staat voor: Pot en Mand. De woonaccessoires van PTMD zijn tijdloos, rustiek en toepasbaar in ieder interieur.

De collectie woonaccessoires van Riverdale spreekt veel mensen aan. De trefwoorden bij de Riverdale stijl zijn; vergrijsde tinten, en “eerlijke” materialen zoals rattan, glas, wol en natuurlijk mooi vergrijsd of white wash houten woonaccessoires. Deze trefwoorden zijn uiteraard ook van toepassing op de stijl en collectie landelijke woonaccessoires van Maison de Lyon.

Uitgelicht: Goossens Wonen

Maison De Lyon verkoopt geen artikelen van Riviera Maison. Wij hebben geen enkele associatie met Riviera Maison. Wij verkopen woonaccessoires van zowel bekende als minder bekende merken met een geheel eigen uitstraling tegen betaalbare prijzen.

Wij hopen dat ons assortiment u aanspreekt en dat u geniet van onze winkel!

Woonaccessoires van onze vaste leveranciers, waaronder PTMD (Pot en Mand), Riverdale en Braxton Interiors, alsmede minder bekende merken zijn op voorraad en direct leverbaar. In onze winkel kom je dan ook veel woonaccessoires tegen in een landelijke sfeer.

Reacties uitgeschakeld voor Update Merken