Blog

Het grote voordeel van houtafval afvalcontainer huur

Wanneer u een grote verbouwing laat of gaat uitvoeren in uw huis of aan uw bedrijfspand, dan komt daar een heleboel afval bij vrij. Daar kunt u helaas niet omheen, maar gelukkig zijn er wel goede oplossingen voor! Gaat u bijvoorbeeld de kozijnen of deuren vervangen? Overweeg dan een houtafval afvalcontainer huur zodat u het allemaal gemakkelijk kwijt raakt! Dat is niet alleen handig voor u, maar ook voor het milieu. We vertellen graag hoe dat werkt.

Recyclen

Het hout dat voortkomt uit houtafval afvalcontainer huur wordt zo veel mogelijk gerecycled. Dat is een van de redenen waarom u meestal alleen schoon hout in de container mag deponeren. Ander hout zoals bielzen en dergelijke mogen er vaak niet in. Maar wat gebeurt er dan eigenlijk met dat hout? Recyclen is tegenwoordig een houtafvalcontainerbegrip, maar dekt gelukkig nog wel de lading. Met een speciale installatie worden vele kilo’s hout per uur verwerkt. Er zijn verschillende kwaliteitslabels voor houtafval. Dit zijn A, B en C. Van A hout wordt vaak alles opnieuw gebruikt. Deze krijgen een nieuw leven in een ander houtproduct. Dat is mogelijk omdat A hout schoon en onbewerkt is, waardoor het veilig opnieuw te gebruiken is. Hout met label B of C wordt meestal gebruikt als biobrandstof of versnipperd.

Daarom een container huren

Wanneer u dus een container huurt helpt u niet alleen uzelf maar ook het milieu! Hout dat opnieuw wordt gebruikt zorgt er voor dat er minder bomen gekapt hoeven te worden. Dat is geweldig, want die bomen zorgen voor onze zuurstof en creëren bovendien prachtige plaatjes wanneer ze in de zomer een vol bladerdek hebben. Daar zijn we allemaal erg blij mee, ook al vergeten we het weleens. Ga dus nooit klakkeloos met uw houtafval om, maar probeer een houtafval afvalcontainer huur te regelen!

Reacties uitgeschakeld voor Het grote voordeel van houtafval afvalcontainer huur