Blog

Ideeën voor een persoonlijk cadeau

Is je inspiratie voor een cadeau ver te zoeken? Het kan soms lastig zijn om met een leuk cadeau voor je vriend of vriendin, broer of zus te komen. Lees verder voor een aantal persoonlijke cadeau ideeën. Zo geef je zeker iets super tofs cadeau.

Foto’s

Wat is er nu persoonlijker dan foto’s? Kies een aantal toffe foto’s van jou samen met de persoon. Een hang deze aan een metalen wandrek of vergroot een mooie foto. Je kan een foto bijvoorbeeld op Dibond bedrukken, deze aluminimum plaat kan super tof opgehangen worden in huis. Je kan ook kiezen voor een foto op plexiglas voor een andere uitstraling. Naast iets doen met al bestaande foto’s is het ook erg leuk om een fotoshoot cadeau te geven. Dat is net eens iets anders dan altijd die zelfgemaakte vakantiefoto’s.

Concerten en sportwedstrijden.

Iedereen is wel fan van een bepaalde artiest of een sportteam. Hoe gaaf is het om kaartjes cadeau te doen van zijn of haar favoriete artiest of sportclub. Maak er dan samen een leuke dag uit van. Zorg dat je ruim van tevoren kijkt naar de datum waarop de kaarten in de verkoop gaan om te zorgen dat ze niet al uitverkocht zijn. Mocht je toch de pech hebben dat de kaarten al verkocht zijn neem dan eens een kijkje op Ticketswap. Op deze site verkopen mensen hun eigen kaartjes als zij toch niet kunnen. Een wees gerust via Ticketswap loop je niet de kans dat de kaartjes nep zijn. Een goede laatste redding dus.

 

Mix een persoonlijke geur

Dit is meer een inspiratie idee voor een cadeau voor een vrouw. Parfum is natuurlijk altijd een goed cadeau voor vrouwen, maar het kan ook een tikkeltje saai zijn. Kijk daarom eens naar het parfummerk Jo Malone. Alle geuren zijn op zichzelf te dragen en te mixen. Als je twee geuren over elkaar draagt creëer je een hele eigen geur. De kans is groot dat je een geur hebt die haast niemand draagt. Dat is nog eens een tof cadeau.

Reacties uitgeschakeld voor Ideeën voor een persoonlijk cadeau